Majčin dan u Kaštel Starom

DSC 8882 SmallPo već uhodanom, dobrom starom običaju i ove smo godine održali program prigodom Majčina dana. Program je, kao i božićni, održan u crkvi na Radunu, gdje nas je i ovaj put u crkveni prostor primio župnik don Mate Škaričić, kojemu smo od srca zahvalni na gostoprimstvu.

Program je održan u srijedu, 22. svibnja 2019. Kroz pjesme, recitacije (u kojima su se iskazala djeca iz mlađe odgojne skupine) te igrokaz „Kako je cvijet upoznao svijet“ (koji su izvela djeca iz starije grupe), vodili su nas naši voditelji programa. Bili su toliko uspješni da bi se mogli uključiti u voditeljske vode bilo kojeg TV programa.

Djeca uživaju pjevati i pokazati što znaju. Oni koji nisu početnici, oni koji iza sebe već imaju nekoliko nastupa, njima nije bilo teško, dapače, uživali su pokazati što znaju i koliko mogu. A oni kojima su ovo počeci u nastupu pred auditorijem, oni su sramežljivo, ali hrabro, izveli ono što su naučili. Nadamo se da će im ova prva iskustva javnog nastupa biti korisna u životu i dati im hrabrosti u svakoj prilici izreći ono što znaju.

Nadamo se da smo ovim programom razveselili one kojima je program i bio namijenjen – mame! Svoju zahvalnost mamama izrekla su djeca riječima:

Drage ruke moje mame cijeli dan sve rade za me.
Da pomognem, još sam mala, zato mami kažem: HVALA!

DSC 8544 Small

DSC 8615 Small

 DSC 8695 Small

DSC 8657 Small

DSC 8568 Small

DSC 8533 Small

Copyright (c) S2015 - Dječji vrtić BLAGOVIJEST
Designed by olwebdesign.com